[No translation for /masterTop/popupintrotext, da]

[No translation for /masterTop/popupgotomobile, da]

[No translation for /masterTop/popupcontinuetowww, da]

Advarsel!

For at du skal kunne anvende alle funktioner på vores hjemmeside, og ikke udsætte din computer for sikkerhedsbrister, anbefaler vi at du opdaterer til en nyere webbrowser.

Mere information

  1. Udskriv
  2. Tekststørrelse

Indkøbsliste

(- valuta) Sum: - ---
Bestil 
Jeg køber Kurs Jeg betaler

Beløb: - ---

Drikkepenge skolen

Drikkepenge Skolen 

Det kan være vanskeligt at vide, hvornår og hvor meget det forventes, at man skal give i drikkepenge i forskellige dele af verden. I nogle lande, behøver du for eksempel ikke vifte med dine penge eller give drikkepengene direkte i hånden og i nogle lande er drikkepenge noget mere sjældne og kan i nogle tilfælde betragtes som en fornærmelse. Og hvad gør du, hvis serviceafgiften allerede er inkluderet i regningen?

Denne vejledning er designet til at hjælpe dig med at forberede din tur, til at lette pinlige og ubehagelige drikkepenge situationer.

Hvis man går ud fra det engelske ord "tip", står det oprindeligt for ”at forbedre hurtighed”, og der er et andet aspekt af drikkepenge kulturen. Du skal bare betale på forhånd for at sikre dig en bedre service, hvilket er almindeligt i for eksempel USA.

Det er i sidste ende dig, der afgør, om du mener det er hensigtsmæssigt at give drikkepenge eller ej, men her er nogle generelle punkter, som kan være nyttige at huske.

Hold dig opdateret omkring drikkepenge kulturen i landet, gerne gennem nogle som bor der.

  • Efterlader du for lidt drikkepenge, kan dette nogle gange være værre end slet ikke at efterlade noget som helst. Undgå fristelsen for at tømme dine lommer for småpenge.
  • Tag udgangspunkt i procentsatserne, når du efterlader drikkepenge.
  • Det kan være en god ide at efterlade drikkepenge til rengøringspersonalet i starten af dit ophold, for at opmuntre dem til at gøre et godt arbejde.
  • Vær sikker på altid at have kontanter ved hånden, for at være klar hvis muligheden skulle opstå.

 Drikkepenge

Kontaktinfo
Vedr. reklamationer
Kontaktinfo
Besøg os