[No translation for /masterTop/popupintrotext, da]

[No translation for /masterTop/popupgotomobile, da]

[No translation for /masterTop/popupcontinuetowww, da]

Advarsel!

For at du skal kunne anvende alle funktioner på vores hjemmeside, og ikke udsætte din computer for sikkerhedsbrister, anbefaler vi at du opdaterer til en nyere webbrowser.

Mere information

  1. Udskriv
  2. Tekststørrelse

Indkøbsliste

(- valuta) Sum: - ---
Bestil 
Jeg køber Kurs Jeg betaler

Beløb: - ---

Glem ikke rejseforsikringen

21-06-2010

På rejser i udlandet er der risiko for sygdom og andre ulykker, og det er derfor uansvarligt ikke at have en god rejseforsikring, eftersom prisen for behandling hos læger eller på sygehuse i udlandet hurtigt kan blive en dyr fornøjelse. FOREX Bank samarbejder med Europæiske Rejseforsikring A/S, der sælger rejseforsikringer til alle typer af rejser, hvor du er dækket af et unikt servicenet over hele verdenen.

Europæiskes årsrejseforsikring har en langt bredere dækning end de fleste indboforsikringers rejsedækning og forsikring tilknyttet diverse kreditkort.
F.eks.
 dækker en forsikring hos Europæiske - modsat andre forsikringer - også:

  • Tab af pas og billetter

  • Privatansvar i udlandet

  • Lægelig fejlbehandling

  • Selvrisiko ved leje af motorkøretøjer

  • Adgang til 24 timers dansk lægevagt

En årsrejseforsikring koster henholdsvis 229 og 699 kroner alt efter, om den skal dække Europa eller hele verden. Hos Europæiske hører alle europæiske lande og alle lande omkring Middelhavet med til Europa. De fleste andre rejseforsikringers Europa-pakke dækker kun EU- og EØS-landene, hvorfor den bl.a. ikke gælder i Kroatien og Tyrkiet.


Kontaktinfo
Vedr. reklamationer
Kontaktinfo
Besøg os