[No translation for /masterTop/popupintrotext, da]

[No translation for /masterTop/popupgotomobile, da]

[No translation for /masterTop/popupcontinuetowww, da]

Advarsel!

For at du skal kunne anvende alle funktioner på vores hjemmeside, og ikke udsætte din computer for sikkerhedsbrister, anbefaler vi at du opdaterer til en nyere webbrowser.

Mere information

  1. Udskriv
  2. Tekststørrelse

Indkøbsliste

(- valuta) Sum: - ---
Bestil 
Jeg køber Kurs Jeg betaler

Beløb: - ---

Gambling med sygeforsikring

13-08-2010

SOS International Travel, der administrerer rejsesygeforsikringen for Danske Regioner, får hvert år masser af henvendelser fra danske rejsende, der fejlagtigt tror, at det gule sygesikringskort gælder i lande som f.eks. Tyrkiet, Kroatien, Egypten og Thailand, eller at hjemtransport er dækket af kortet.

Denne uvidenhed kan komme til at koste den rejsende dyrt. Assistance med ambulancefly kan sagtens løbe op i en million kroner, og en sådan regning kan de færreste familier klare uden problemer. Lægebehandling og hospitalsophold i udlandet kan også være en kostelig affære, og mange steder vil du blive afvist, hvis ikke du kan fremvise en rejseforsikring eller en bankgaranti.

En god rejseforsikring koster intet sammenlignet med, hvad det kan koste dig ikke at have en. FOREX Bank samarbejder med Europæiske Rejseforsikringer. En årsrejseforsikring koster fra 199 kroner.


Kontaktinfo
Vedr. reklamationer
Kontaktinfo
Besøg os