[No translation for /masterTop/popupintrotext, da]

[No translation for /masterTop/popupgotomobile, da]

[No translation for /masterTop/popupcontinuetowww, da]

Advarsel!

For at du skal kunne anvende alle funktioner på vores hjemmeside, og ikke udsætte din computer for sikkerhedsbrister, anbefaler vi at du opdaterer til en nyere webbrowser.

Mere information

  1. Udskriv
  2. Tekststørrelse

Indkøbsliste

(- valuta) Sum: - ---
Bestil 
Jeg køber Kurs Jeg betaler

Beløb: - ---

Ekstra udgifter på krydstogter

30-08-2010

Krydstogter er de senere år blevet en mere og mere populær rejseform, hvor man kan slappe af og samtidig opleve en masse.

Berlitz’ kommende krydstogtsguide (udkommer til oktober) gør opmærksom på flere metoder, hvorved krydstogtselskaberne tiltusker sig ekstra penge fra gæsterne.
 Her nævnes bl.a. ekstra drikkepenge, som selskaberne ligger oveni regningen, og transport fra skibet til de forskellige seværdigheder. Derudover kan gæsterne få adgang til afspærrede områder på skibet som f.eks. kommandobroen mod ekstra betaling, og så er vekselkurserne ombord ofte horrible. Betaler du med kort, opdager du først dette, når du ser dit kontoudtog.
 De ekstra udgifter i forbindelse med veksling kan du nemt undgå. Hvis du blot medbringer en liste over de steder, hvor krydstogtskibet lægger til, hjælper FOREX Bank dig gerne med at få vekslet til de nødvendige valutaer, så du slipper for at skulle veksle ombord på skibet eller i havneområderne. Betal dine regninger med kontanter, så undgår du også ubehagelige overraskelser, når du gennemgår kontoudtoget efter hjemkomst.


Kontaktinfo
Vedr. reklamationer
Kontaktinfo
Besøg os