[No translation for /masterTop/popupintrotext, da]

[No translation for /masterTop/popupgotomobile, da]

[No translation for /masterTop/popupcontinuetowww, da]

Advarsel!

For at du skal kunne anvende alle funktioner på vores hjemmeside, og ikke udsætte din computer for sikkerhedsbrister, anbefaler vi at du opdaterer til en nyere webbrowser.

Mere information

  1. Udskriv
  2. Tekststørrelse

Indkøbsliste

(- valuta) Sum: - ---
Bestil 
Jeg køber Kurs Jeg betaler

Beløb: - ---

Egypten vokser

30-08-2010

Antallet af danskere, der tager på ferie i Egypten er næsten tredoblet på bare fire år fra 38.000 i 2006 til over 100.000 i år. Dermed udgør rejser til Egypten næsten 10% af alle charterrejser.

Tidligere var Egypten en udpræget vinterdestination, men nu sælges rejser hertil hele året rundt. Et stabilt klima, en fascinerende historie, lave priser og en forholdsvis høj hotelstandard er det, der lokker turisterne til landet.
 Den stigende efterspørgsel har de seneste år fået charterselskaberne til at udvide udbuddet af destinationer i Egypten, omend de fleste stadig rejser til Hurghada eller Sharm El Sheik. Spies åbner til næste år sit første Sunwing Resort med eget vandland i netop Egypten.
FOREX Bank anbefaler, at du medbringer egyptiske pund (EGP) til de første par dage og supplerer med enten euro eller US-dollar afhængig af destinationen i Egypten. Vær opmærksom på de famøse piastre-sedler, der svarer til vores øre. Der skal 100 piastre til 1 pund, så sørg for, at der står ”pound” på de sedler, du får retur, medmindre du selvfølgelig kun skal have piastre tilbage.


Kontaktinfo
Vedr. reklamationer
Kontaktinfo
Besøg os