[No translation for /masterTop/popupintrotext, da]

[No translation for /masterTop/popupgotomobile, da]

[No translation for /masterTop/popupcontinuetowww, da]

Advarsel!

For at du skal kunne anvende alle funktioner på vores hjemmeside, og ikke udsætte din computer for sikkerhedsbrister, anbefaler vi at du opdaterer til en nyere webbrowser.

Mere information

  1. Udskriv
  2. Tekststørrelse

Indkøbsliste

(- valuta) Sum: - ---
Bestil 
Jeg køber Kurs Jeg betaler

Beløb: - ---

Efter landing i Bangkok

11-01-2010

Når du lander i Suvarnabhumi-lufthavnen, har du flere muligheder for at komme ind til Bangkok. Svævebanen, der ”kører” 15 meter over jorden, er endnu ikke blevet taget i brug. Efter flere udskydelser forventes det nu, at banen åbner i august 2010.

Indtil da er den nemmeste måde at komme frem til den rigtige adresse i Bangkok at tage en taxi. Til Bangkok centrum er prisen ca. 300 thailandske baht (THB), hvilket er ca. 50 kroner. Det er meget sjældent en god idé at veksle i lufthavnene rundt om i verden, da vekselererne her lukrerer på, at de rejsende har akut brug for landets valuta. De kan derfor tillade sig at tage høje gebyrer og give urimeligt dårlige kurser. Køb i stedet dine THB nemt, sikkert og billigt hos FOREX, inden du rejser. Så er du klar til at holde ferie, når du ankommer til Thailand, og samtidig kan du glæde dig over, at du har sparet penge.


Kontaktinfo
Vedr. reklamationer
Kontaktinfo
Besøg os